Kunst

Schilderingen op muren, plafonds of meubels waren eeuwen geleden een gewone verfraaiing van menig interieur. Mozaïeken, fresco's, grotschilderingen. Tja vroeger...

Maar niet getreurd. Ben Gort maakt ze nog steeds! Dat wil zeggen geen bloementjesmotieven op behangplak. Een unieke schildering direkt op het plafond of de houten vloer of op houten panelen die al dan niet in het parket kunnen worden gelegd.

Heeft u namelijk wel eens gedacht over een schildering op uw toilet? Of, als dat uw grote boodschap in de weg zit, in het halletje, de ruimte van komen en gaan. 
Een schildering als een soort van vloerkleed in uw parket gelegd of een schildering in de vorm van een rozet op het plafond. 
Een schildering of tekening zo mogelijk ter plaatse gemaakt. Want omgeving en ruimte bepalen evenzeer het resultaat als het overleg over kleuren en materialen. Vorm staat immers nooit op zichzelf. Maar dat hoef ik u niet wijs te maken.

Uiteindelijk zal de verscheidenheid aan al dan niet herkenbare vormen, kleuren materialen en de anarchie van de voorstelling een schildering opleveren met vele verschillende invalshoeken.

De schildering zal voorzien zijn van een slijtvaste laag waarop u uren kunt ronddolen.