Ben Gort

Toen u dit stuk las dacht ik nog: ha, dat is een boeiende gedachte; Het verbeelden. Voorstellen. Het spreekt tot mijn verbeelding. Ik kan het me voorstellen; wat ik in mijn gedachten voor me zie.

U wilt graag wat hebben. 
Ben Gort wilt graag wat maken. 
En daar trouwens graag bakken geld mee verdienen.

Ben Gort maakt al jaren unieke werken. Hij legt zich daarbij niet vast op een specifiek gebied van de beeldende kunst. 
Na de akademie en de meubelmakersopleiding is hij enkele jaren een samenwerkingsverband aangegaan met J. Giliam. Onder de naam Giliam & Gort specialiseerden zij zich in het maken van vloer-, plafond- en muurschilderingen alsmede tafeltekeningen. Na het beëindigen van deze samenwerking is Ben Gort op zelfstandige voet verder gegaan. 
Niet alleen schilderingen maar ook zelf ontworpen interieurstukken, in opdracht of van tekening gemaakte meubels komen van zijn hand. Dus is het een klompenkast of het interieur van een dancehall; maakt allemaal niet uit. Scroll door deze site en kijk of er wat van uw smaak bijzit. En dat smaken verschillen zult u snel genoeg zien. Dat dat onder 1 noemer valt weet u vanaf nu; Ben Gort.
  • Ja! ook ik wil wel een dozijn kasten bestellen!!!
  • Ja! mijn huis vol met schilderingen is aan mij wel besteed!!!
  • Ja! ook ik wil een echte tekening van Gort!!!
  • Ja! ik kies voor het voordelige totaalpakket om zo geld over te houden voor nog een tekening, kast of schildering!
En dus pak ik nú de telefoon, agenda en/of organizer en maak een vrijblijvende afspraak voor zo snel mogelijk en informeer gelijktijdig naar een aantrekkelijke betaalregeling!

Ben Gort 
Markerkant 10-62
1316 AJ Almere 
06-51400126 
info@gortepap.nl